Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Dobrá rada

0.0
Dobrá rada

Potřebné ingredience

3 nebo 4 korkové špunty od vína

Postup přípravy

Milé maminky,při vaření hovězího masa na guláš,roštěnky a jiné přihoďte do hrnce(ne do papiňáku) korkové špunty,maso vám krásně a dřív změkne a ještě ušetříte elektřinu. Mám to vyzkoušené! Nebojte se korek se nerozvaří!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

mirri 76 19. 11. 2009, 16:45
s tim korkem jsem to uz slysela,ale nepamatuji se u ceho....ze by pri vareni nejake morske potvory,snad chobotnice??? *-)no zrovna jsem dovarila hovezi,kdybych to cetla driv,tak jsem to vyzkousela!!a korkove spunty mam nedavno koupene!! ;-) (Y) (Y) (Y)
bimonka 19. 11. 2009, 16:40
:-(no jen škoda že dneska je korkový špunt z vína historií. :'(To co tam dnes dávají je umělej hnus 8-|
Pizza boy 23. 10. 2009, 23:19
No to je kravina.. :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
JKpipule 19. 10. 2009, 21:22
Tak zrovna zítra jdu dělat hovězí guláš :-$, ale tohle slyším poprvé :-o :-o, doufám, že to není (tudledudle) (tudledudle) (tudledudle), dám vědět jak to dopadlo (B)
hanyhany 19. 10. 2009, 18:17
To tedy čumim ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) Tak máloco mě překvapí, ale tohle 100% (D) Škoda, že hovězí nedělám.... ale pokud budu, určo zkusím..... (kytara)
seedcorn 20. 10. 2009, 10:16
@hanyhany Hlavně pozor na špunty,které se tváří jako korkové a jsou umělé! Ty nefungujou!!!!!!

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie