(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Dobrá rada
Potřebné ingredience
3 nebo 4 korkové špunty od vína
Postup přípravy
Milé maminky,při vaření hovězího masa na guláš,roštěnky a jiné přihoďte do hrnce(ne do papiňáku) korkové špunty,maso vám krásně a dřív změkne a ještě ušetříte elektřinu. Mám to vyzkoušené! Nebojte se korek se nerozvaří!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
mirri 76
(upraveno)
19. 11. 2009, 16:45
s tim korkem jsem to uz slysela,ale nepamatuji se u ceho....ze by pri vareni nejake morske potvory,snad chobotnice??? no zrovna jsem dovarila hovezi,kdybych to cetla driv,tak jsem to vyzkousela!!a korkove spunty mam nedavno koupene!!
bimonka
(upraveno)
19. 11. 2009, 16:40
no jen škoda že dneska je korkový špunt z vína historií. To co tam dnes dávají je umělej hnus
Pizza boy
(upraveno)
23. 10. 2009, 23:19
No to je kravina..
JKpipule
(upraveno)
19. 10. 2009, 21:22
Tak zrovna zítra jdu dělat hovězí guláš , ale tohle slyším poprvé , doufám, že to není , dám vědět jak to dopadlo
hanyhany
(upraveno)
19. 10. 2009, 18:17
To tedy čumim Tak máloco mě překvapí, ale tohle 100% Škoda, že hovězí nedělám.... ale pokud budu, určo zkusím.....
seedcorn
(upraveno)
20. 10. 2009, 10:16
@hanyhany
Hlavně pozor na špunty,které se tváří jako korkové a jsou umělé! Ty nefungujou!!!!!!