(recept
si oblíbilo 9 návštěvníků)
Slane pohostenie

Potřebné ingredience
Plnené žabky, syrové kolieska a plnený mäsový závin
Postup přípravy
Plnené "žabky"
500 g polohrubej múky
300 ml mlieka
30 g masla
30 g droždia
20 g cukru
soľ
Vypracujeme cesto, ktoré necháme kysnúť asi 30 minút. Ja som si pomohla a cesto za mňa urobila DP. Potom cesto rozvaľkáme, vykrojíme malé kolieska a z nich vytvarujeme buchtičky. Potrieme vajíčkom, posypeme sezamom a dáme piecť do predhriatej trúby asi na 180 st. C
Plnka : 125 g masla, 2 tavené syry a cesnak podľa chuti
Upečené a vychladnuté buchtičky do 2/3 narežeme, naplníme plnkou kolieskom klobásy, aby vznikol dojem žaby s pretiahnutými ústami.
500 g polohrubej múky
300 ml mlieka
30 g masla
30 g droždia
20 g cukru
soľ
Vypracujeme cesto, ktoré necháme kysnúť asi 30 minút. Ja som si pomohla a cesto za mňa urobila DP. Potom cesto rozvaľkáme, vykrojíme malé kolieska a z nich vytvarujeme buchtičky. Potrieme vajíčkom, posypeme sezamom a dáme piecť do predhriatej trúby asi na 180 st. C
Plnka : 125 g masla, 2 tavené syry a cesnak podľa chuti
Upečené a vychladnuté buchtičky do 2/3 narežeme, naplníme plnkou kolieskom klobásy, aby vznikol dojem žaby s pretiahnutými ústami.

Plnené žabky
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

calexaci
(upraveno)
19. 10. 2009, 13:25









nahlásit

Ilonáček
(upraveno)
18. 10. 2009, 22:41






nahlásit