Mramor ze sloučení WI s čokoládou + postup mramoru
Potřebné ingredience
čokohmota viz mé recepty a white icing
Postup přípravy
Tento mramor jsem použila na výrobu včerejšího dortíku - viz mé recepty. Chtěla jsem tam dát něco jiného než je čokoláda. A tak mě napadlo smíchat čokoládu s WI. Možná to někdo znáte, ale já to do včerejška neznala. Vzala jsem WI a čokohmotu(viz mé recepty) a to v poměru 2:1. A udělala jsem si z něj mramor. Vznikla z toho hmota se zajímavou chutí. Ale hlavně se s ní pracovalo lépe než kdybych dělala jen s čokohmotou nebo jen s WI. A po vyválení, jsem zkusila hmotu po druhé a zkusila jsem s tím potáhnou naší víkendovou buchtu a šlo to skvěle.
Tak pokud někdo neznáte mramor z čoko-WI, nafotila jsem postup. Třeba se to někomu bude hodit.
uděláme si dva válečky v poměru 2 : 1 - WI :čokohmota
WI zplacatíme a vložíme na něj čokoládu
nově vytvořený váleček zamotáme
uděláme šnekouna
ze šnečka vytvoříme nový váleček
a opět šnekoun, toto opakujeme několikrát - čím více tím jemnější mramor, ale pozor, neopakujte příliš, pak se mramor ztratí
pak už jen stačí rozválet a je hotovo, škoda že jsem nepotahovala, když jsem potřebovala mramor na potažení, tak se mi tak nepovedl
mramor dopadl takto
na tento dortík byl použit - ten najdete v mých receptech
a tady je růžička z mramoru
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé