(recept
si oblíbilo 13 návštěvníků)
RAŽNIČÍ Z TROUBY
Potřebné ingredience
600 g vepřové pleci
nakrájené na kostky
anglická slanina
klobása nakrájená na kolečka
cibule, červená i zelená paprika
žampiony nakrájené na kousky
sůl, pepř, koření Gyros
Postup přípravy
Všechny suroviny, nakrájené na menší kousky smícháme ve velké míse, osolíme, opepříme a posypeme kořením na Gyros. Směs nasypeme v jedné, rovnoměrné vrstvě na plech, podlijeme šálkem vody a upečeme do růžova.
Příprava je jednoduchá, pohodlná a rychlá - výborně se hodí, když čekáte více strávníků. Vepřové maso můžete samozřejmě podle potřeby nahradit masem krůtím či kuřecím a přidat můžete i jiné dobrůtky, které běžné dáváte do ražničí.
Příprava je jednoduchá, pohodlná a rychlá - výborně se hodí, když čekáte více strávníků. Vepřové maso můžete samozřejmě podle potřeby nahradit masem krůtím či kuřecím a přidat můžete i jiné dobrůtky, které běžné dáváte do ražničí.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
enestejša
(upraveno)
16. 10. 2009, 13:26
Děláme ho taky a je to eňo něňo. Manžel naloží maso den dopředu a peče špízy 4 hodiny na 150°C pod alobalem. Ke konci ho samozřejmě sundá. Je to jeho specialita. Návštěvy si toto jídlo nemohou vynachválit. Pro nás někdy přidáme i mezi maso a ostatní přísady brambory, krásně nasají všechny okolní chuťe. Už se mi sbíhají sliny. Dobrou chuť. Marcela.
Evelyn123
(upraveno)
16. 10. 2009, 9:18
Kamilko, už jsem jednou dělala a je to fakt dobrůtka. Hlavně ideální pro hosty. K tomu hranolky taky z trouby a je to skoro bez práce.