(recept
si oblíbilo 20 návštěvníků)
Jablečná přesnídávka
![Jablečná přesnídávka](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/10/091015/20/j61299.jpg)
Potřebné ingredience
3kg očištěných a pokrájených jablek,1/2l vody,40dkg cukru,2 vanilkové pudingy.
Postup přípravy
Jablka dusíme do rozvaření ve vodě,potom rozmixujeme a přidáme cukr-povaříme. Do dalšího 1/2l studené vody rozmícháme pudingy,vlijeme do rozmixovaných jablek a necháme projít varem-musíme stále míchat! Ještě teplé dáme do sklenic a 20 min. sterilizujeme. Z této dávky je 18 sklenic od výživy.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
![Avatar](https://img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/120210/09/b298829-1328863911.jpg)
clarice
(upraveno)
26. 5. 2010, 20:20
Dobry den,dnes jsem delala presnidavku,podle vaseho receptu.Je
vyborna.Chci se zeptat,jak takto udelana ma dlouhou trvanlivost?diky za pripadnou odpoved.Marketa
![(zajic)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/78.gif)
![(zajic)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/78.gif)
![(Y)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)
![Avatar](https://img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/131210/12/b144924-1386674102.jpg)
olisved
(upraveno)
27. 5. 2010, 20:57
@clarice
Marky,já ji mám stále od léta ve sklepě se zavařeninama!!!
![:-)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/1.gif)
![(Y)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)
![Avatar](https://img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/090312/14/b90088-1236863018.jpg)
Ilonáček
(upraveno)
29. 10. 2009, 16:19
![(clamp)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/61.gif)
![(clamp)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/61.gif)
![(clamp)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/61.gif)
![(clamp)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/61.gif)
![(clamp)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/61.gif)
hrabalek
(upraveno)
27. 10. 2009, 18:05
dobrý večer recept na hruškovou přesnídávku nemáte a na kompot děkuji hrabalová
![Avatar](https://img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/131210/12/b144924-1386674102.jpg)
olisved
(upraveno)
14. 11. 2009, 13:00
@hrabalek
Hrušková se dělá úplně stejně a kompot dvě lžíce cukru na spod skenice do půlky naskládat hruškama asi 3-5hřebíčků,doskládat a na povrch zase dvě lžíce cukru a zalít převařenou vychlazenou vodou,sterilovat 20min.na 80stupňů.