(recept
si oblíbilo 13 návštěvníků)
Drůbeží játra na cibulce s pórkem

Potřebné ingredience
Játra, cibule, sůl, pepř, pórek, čertova omáčka
Postup přípravy
Játra opečeme, přidáme na půlkolečka cibuli a pórek, opepříme. Polijeme čertovou omáčkou nebo jen kečupem, kdo nemá rád pálivé. Trochu podlijeme vodou a vaříme do propečení jater, nakonec osolit. Podávat s hranolky, vařenýma bramborama nebo jen tak s chlebem.

na pánvičce v průběhu vaření...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Vlasta33
(upraveno)
14. 10. 2009, 12:36









nahlásit

Zmolda
(upraveno)
14. 10. 2009, 15:25
@Vlasta33


nahlásit