(recept
si oblíbilo 21 návštěvníků)
Marináda na sojové maso
Potřebné ingredience
6 lžic oleje
2 lžíce kečupu
2 lžíce sojové omáčky
1 nastrouhaná cibule
5 stroužků česneku (prolisovaných)
mletý pepř
Postup přípravy
Všechny suroviny dobře promícháme, smícháme s nabobtnaným sojový masem a necháme v chladnu odležet. Do této marinády můžeme přidat i další druhy koření - mletý zázvor, chilli koření nebo kari koření, sladkou či pálivou papriku, mletý koriandr, tymián, pár kapek tabasca nebo pokrájené zelené natě. Při výběru se řídíme tím, na jaké jídlo chceme sojové maso použít. Uvedené množství marinády stačí na 100 g sojového masa.
Na troše rozpáleného oleje zprudka smažíme až se nám vytvoří kůrčička. Jednoduché a moc dobré. Jako přílohu podáváme rýži nebo celozrnné pečivo.
Na troše rozpáleného oleje zprudka smažíme až se nám vytvoří kůrčička. Jednoduché a moc dobré. Jako přílohu podáváme rýži nebo celozrnné pečivo.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé