Zobrazit přihlášovací formulář

Paříž

0.0
Paříž

Potřebné ingredience

Paříž korpus,a krém podle Zdenky Aero-Orion-je opravdu výborný

Postup přípravy

Korpus jsem jednou prokrojila,namazala pařížskou šlehačkou a nahoru opět šlehačka a čoko ozdůbky.
Použito litr šlehačky a 500g čokolády na vaření.
Váha 2kg.

Jiný pohled

Tady je vidět plastické ozdoby,které jsem nechala ztuhnout na pečícím papíru v srnčím hřbetu.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Simule2 14. 10. 2009, 17:28
Nádhernýýý (clamp) (clamp) |:o) |:o)
aero-orion 14. 10. 2009, 8:21
Reni no jen chválím šikulkáááááááááááá (F) (F) (F) (L)
pipontek 14. 10. 2009, 19:47
@aero-orion Zdeničko,moc,moc díky
Zrušený účet 14. 10. 2009, 7:49
A další veliká mňamina (zajic) (clamp) (clamp)
pipontek 14. 10. 2009, 8:03
@ Díky Heli,jo,jo musel se dortík přede mnou hodně schovávat,aby vydržel do příchodu majitelky.....
boda9 13. 10. 2009, 22:16
parádní dort (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp)
pipontek 14. 10. 2009, 8:03
@boda9 Děkuji za pochvalu...
chopper Jája 13. 10. 2009, 21:48
parádička (clamp) (clamp)
pipontek 14. 10. 2009, 8:04
@chopper Jája Jani díky moc,ty dortíky s čokoparádičkama mě fakt baví,jen vždy vymyslet něco origoš-to mi moc nejde....
HHaannuullee 13. 10. 2009, 20:50
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
pipontek 14. 10. 2009, 8:05
@HHaannuullee Hani,díky moc
darinka30 13. 10. 2009, 20:28
ten ale je..super... (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
pipontek 14. 10. 2009, 8:06
@darinka30 Ani nevíte holky,jak jsem ráda,že se Vám líbí,Děkuji ...
bombiska 13. 10. 2009, 19:49
Nádhera (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp)
pipontek 14. 10. 2009, 8:07
@bombiska Děkuji moc za pochvalu...
jazavka 13. 10. 2009, 19:48
(Y) (Y) (Y) |:o) |:o) |:o) (clamp) (clamp) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie