Paříž
Potřebné ingredience
Paříž korpus,a krém podle Zdenky Aero-Orion-je opravdu výborný
Postup přípravy
Korpus jsem jednou prokrojila,namazala pařížskou šlehačkou a nahoru opět šlehačka a čoko ozdůbky.
Použito litr šlehačky a 500g čokolády na vaření.
Váha 2kg.
Použito litr šlehačky a 500g čokolády na vaření.
Váha 2kg.
Jiný pohled
Tady je vidět plastické ozdoby,které jsem nechala ztuhnout na pečícím papíru v srnčím hřbetu.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Simule2
(upraveno)
14. 10. 2009, 17:28
Nádhernýýý
aero-orion
(upraveno)
14. 10. 2009, 8:21
Reni no jen chválím šikulkáááááááááááá
pipontek
(upraveno)
14. 10. 2009, 19:47
@aero-orion
Zdeničko,moc,moc díky
Zrušený účet
(upraveno)
14. 10. 2009, 7:49
A další veliká mňamina
pipontek
(upraveno)
14. 10. 2009, 8:03
@
Díky Heli,jo,jo musel se dortík přede mnou hodně schovávat,aby vydržel do příchodu majitelky.....
boda9
(upraveno)
13. 10. 2009, 22:16
parádní dort
pipontek
(upraveno)
14. 10. 2009, 8:03
@boda9
Děkuji za pochvalu...
chopper Jája
(upraveno)
13. 10. 2009, 21:48
parádička
pipontek
(upraveno)
14. 10. 2009, 8:04
@chopper Jája
Jani díky moc,ty dortíky s čokoparádičkama mě fakt baví,jen vždy vymyslet něco origoš-to mi moc nejde....
HHaannuullee
(upraveno)
13. 10. 2009, 20:50
pipontek
(upraveno)
14. 10. 2009, 8:05
@HHaannuullee
Hani,díky moc
darinka30
(upraveno)
13. 10. 2009, 20:28
ten ale je..super...
pipontek
(upraveno)
14. 10. 2009, 8:06
@darinka30
Ani nevíte holky,jak jsem ráda,že se Vám líbí,Děkuji ...
bombiska
(upraveno)
13. 10. 2009, 19:49
Nádhera
pipontek
(upraveno)
14. 10. 2009, 8:07
@bombiska
Děkuji moc za pochvalu...
jazavka
(upraveno)
13. 10. 2009, 19:48