(recept
si oblíbilo 21 návštěvníků)
Přesnídávka - základní jednoduchý recept
Potřebné ingredience
1kg jablek, 100 - 150g cukru
Postup přípravy
Svaříme očištěná jablka, až jsou zcela rozvařená tak přidáme na 1kg jablek cca 100-150gcukru.Doporučuji hnědý, přesnídávka má pěknější vzhled. Dobře rozmixujeme a povaříme asi 5min. Naplníme menší sklenice a dáme sterilizovat na 85°C 20 - 25min.
Velice se mi osvědčilo smíchání jablečné přesnídávky s mrkvovou. Díly 1:1.
U mrkvové přesnídávky je postup stejný, ale mým dětem moc samotná nechutnala.
Velice se mi osvědčilo smíchání jablečné přesnídávky s mrkvovou. Díly 1:1.
U mrkvové přesnídávky je postup stejný, ale mým dětem moc samotná nechutnala.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
slecna-England
(upraveno)
18. 12. 2009, 11:23
je moc dobrá, díky
Ilonáček
(upraveno)
13. 10. 2009, 17:24