(recept
si oblíbilo 30 návštěvníků)
Hermelínová pomazánka
Potřebné ingredience
2 hermelíny, 1 majolka, 1 pomazánkové máslo, cca 10 -15 dkg měkkého salámu, 1 menší cibule, sůl, pepř
Postup přípravy
Hermelíny nastrouháme nahrubo - na velké nudličky, salám také buď natrouháme nebo pokud máme krájený, tak nakrájíme na nudličky, cibulku nakrájíme na jemné kostičky, přidáme zbývající ingredience a vše pořádně promícháme, pak necháme chvíli proležet (je to důležité, pomazánka má lepší chuť). Může se také obměnit přidáním nadrobno nakrájeného vejce a přidáním hořčice. Potom už jen mazat na pečivo, které máte rádi, já zvolila chleba opečený v toustru. Můžete si jí ozdobit např. rajčátkem, paprikou, nebo vařeným vajíčkem ... fantazii se meze nekladou.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
lidare
(upraveno)
20. 12. 2011, 15:34
tak toto vyzkouším,už mám na to chuť
dadula1
(upraveno)
20. 12. 2011, 15:22
nemá chybu
dlouhých
(upraveno)
8. 9. 2011, 12:06
Super recept . Moc nám všem chutná a to jsme na jídlo náročný.
Kacer z Prahy
(upraveno)
19. 5. 2011, 15:08
Simčo ,je
mumlina
(upraveno)
13. 7. 2010, 6:17
Zdravim Simonko, nedávala jsem sůl ani pepř není vůbec třeba a je fantastická,už se láduju děkuji
monka
(upraveno)
14. 7. 2010, 12:49
@mumlina
Ivetko, jsem ráda, že Vám chutná
cokapik
(upraveno)
7. 11. 2009, 11:41
Simco, tu majolku myslite v pytliku nebo ve skle?
monka
(upraveno)
7. 11. 2009, 12:49
@cokapik
je jedno, jakou dáte, ale možství tak cca jako je majolky ve vaničce, aby vám pomazánka moc netekla, raději dejte méně a přidávejte postupně, než aby byla tekutá, nechtě jí pořádně proležet, tím totiž získá pomazánka úplně jinou a výraznější chuť
Bylinka1
(upraveno)
4. 11. 2009, 22:47
Hmmmm to bude dobrůůůůtka
Lalaa
(upraveno)
11. 10. 2009, 18:33
mňam