(recept
si oblíbilo 43 návštěvníků)
Vlašský knedlík
Potřebné ingredience
200g studených vařených brambor, 2 rohlíky, 2 vejce, 1 lžíce hrubé mouky, 2-3 lžíce strouhanky, špetka soli, 100g mletého uzeného masa a 50g rozškvařené anglické slaniny.
Postup přípravy
Do misky nastrouháme brambory, přidáme na kostičky nakrájené rohlíky, přidáme vejce, mouku, strouhanku, sůl,uzené maso a anglickou slaninu. Těsto řádně vypracujeme dohladka. Vytvoříme šišku a zabalíme ji do mokrého plátěného ubrousku, jehož konce svážeme nití. Zhruba 20 minut vaříme ve vroucí osolené vodě. Knedlík nakrájíme na plátky, omastíme sádlem a posypeme osmaženou cibulkou.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
mišus
(upraveno)
4. 3. 2011, 7:23
Uf to vypadá luxusně.
rampy
(upraveno)
5. 1. 2010, 22:45
slintáááááááááme.........vypadají úúúžasně...
micskl
(upraveno)
12. 1. 2010, 19:10
@rampy
kracena
(upraveno)
28. 12. 2009, 18:25
Připojuji svůj komentář.Můžu teda zcela potvrdit,že knedlík je vynikající Dávám jedničku
micskl
(upraveno)
5. 1. 2010, 19:55
@kracena
u nás to jsou taky favoriti, jsem ráda že Vám chutnali
Ilonáček
(upraveno)
10. 10. 2009, 23:24
micskl
(upraveno)
12. 10. 2009, 19:22
@Ilonáček
děkujuuuu