(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Dušené vepřové na žampionech
Potřebné ingredience
Vepřové plecko, 1cibule, čerstvé žampióny, čerstvá kapie, sůl,(masox nebo vegeta)mletý pepř, staročeské koření, 1bobkový list, koření divočina, olej
Postup přípravy
na oleji si orestujeme na drobno nakrájenou cibuli, plátky masa osmažíme z obou stran, přidáme nakrájené žampiony a kapiie, krátce spolu orestujeme, přidáme koření ochutíme, zalijeme vodou nebo vývarem a dusíme do měkka.Pokud dáte moc vody či vývaru tak zahustíme jiškou, ale pokud jen dusíte ve své šťávě není řeba je to lepší i ta šťáva.
Dobrou chuť!! :-)
Dobrou chuť!! :-)
....
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé