(recept
si oblíbilo 22 návštěvníků)
Pangacius v "anglické zátoce"
Potřebné ingredience
pláty ryby pangacius, kousky másla, plátky anglické slaniny, sůl, pálivá paprika, drcený kmín
Postup přípravy
Rybu si osolíme z obou stran. Vložíme do pekáčku, posypeme kmínem, pálivou paprikou, poklademe slaninku- nahoru slaninu taky posypeme špetkou papriky... Máslo nakrájíme na tenké plátky a dáme na rybičku. Nepodléváme, ale pokud chcete tak troškou vývaru....
Pečeme na 250°-220°C cca 30-40minut.... Vynikající rychlovka s bramborem, kaší či hranolkama.
Dobrou chuť :-)
Pečeme na 250°-220°C cca 30-40minut.... Vynikající rychlovka s bramborem, kaší či hranolkama.
Dobrou chuť :-)
....
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
hakumunatata
(upraveno)
30. 4. 2011, 21:49
musím jenom chválit mé ratolesti odmítají rybu v jakémkoliv podání a po tomhle se jen olizovali díky moc
Dermajetics
(upraveno)
3. 5. 2011, 19:04
@hakumunatata
jsem ráda že si oblíbily Vaše děti, děkuji
sikezka
(upraveno)
28. 11. 2009, 20:38
Dnes jsme měli na obídek. Jedním slovém VÝBORNÉ . Mlaskal i a to ryby moc nemusí.
Dermajetics
(upraveno)
28. 11. 2009, 22:51
@sikezka
Andrejko děkuji Ten můj je taky masožravej, a tak už nevím jak vařit a všude dávám anglickou aby to bylo pro něj jedlé zeleninou bych neuspěla...... tuhle rybičku budeme mít zrovna zítra k obědu Krásný advent přeji