(recept
si oblíbilo 19 návštěvníků)
Pudinková

Potřebné ingredience
1 listové těsto,1 piškoty,5 jablek,,1 l mléka,3 vanilkové pudinky,cukr moučka,skořice,vanilkový cukr,tuk na vymazaní plechu,mouka na vysypání plechu.
Postup přípravy
Postup:
1.Vyválíme první část těsta a položíme ho do vymaštěného a moukou vysíplého plechu.
2.Na těsto klademe piškoty a na ně nahrubo nastrouhané jablka.Posypeme cukrem,skořicí a vanilkovým cukrem.
3.Uvaříme pudinka nalijeme ho horký!!do pekáčku a přiklopíme ho druhým rozváleným těstem.
4.Pečeme ve středně vyhřáté troubě.
5.Můj TIP! vrchní těsto rozválejte víc ono se hodně zmrskne.Nakonec posypeme cukrem.Na noc jsem to dala do ledničky aby se to líp krájelo.Pekla jsem asi 15 minut na 180°
Tento recept je z časopisu.Včera jsem ho vyzkoušela a je to fakt moc moc moc dobré!!!
1.Vyválíme první část těsta a položíme ho do vymaštěného a moukou vysíplého plechu.
2.Na těsto klademe piškoty a na ně nahrubo nastrouhané jablka.Posypeme cukrem,skořicí a vanilkovým cukrem.
3.Uvaříme pudinka nalijeme ho horký!!do pekáčku a přiklopíme ho druhým rozváleným těstem.
4.Pečeme ve středně vyhřáté troubě.
5.Můj TIP! vrchní těsto rozválejte víc ono se hodně zmrskne.Nakonec posypeme cukrem.Na noc jsem to dala do ledničky aby se to líp krájelo.Pekla jsem asi 15 minut na 180°
Tento recept je z časopisu.Včera jsem ho vyzkoušela a je to fakt moc moc moc dobré!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
vlasťulka
(upraveno)
9. 10. 2011, 18:03
taky peču tuto buchtu,ale první dávám trochu strouhanky,na to nastrouhané jabka,pak piškoty a zaleju uvař.pudinkem,vrchní plát listov.těsta pak trochu propichám,je to super buchta






nahlásit

oplovka
(upraveno)
9. 10. 2011, 17:54


nahlásit

Ziza82
(upraveno)
28. 10. 2009, 7:46






nahlásit

Ilonáček
(upraveno)
9. 10. 2009, 20:10





nahlásit

sejstynka
(upraveno)
9. 10. 2009, 14:08



nahlásit

sejstynka
(upraveno)
9. 10. 2009, 18:23
@sejstynka
Ivetko, děkuji za opravu, jinak jsem buchtu již upekla cca jako štrůdl a chladí se mi za oknem.
bude mít s
ke snídani. Děkuji za inspiraci
Evina






nahlásit