(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
Cukinové zelíčko - oblíbené jídlo mých dětiček :o)
Potřebné ingredience
2 VĚTŠÍ CUKINY, OLEJ, SŮL, CUKR, OCET
Postup přípravy
NA OLEJI OSMAŽÍME NAHRUBO NASTROUHANOU CUKINU A NECHÁME DUSIT AŽ PUSTÍ ŠŤÁVU ( NIKDY NEPŘÍLÉVÁME VODU !!!!!!!!). POTÉ DOCHUTÍME SOLÍ (VEGETOU), CUKREM, OCTEM JAK KDO MÁ RÁD! PODLE POTŘEBY ZAHUSTÍME JÍŠKOU.
MŮŽEME PODÁVAT K PEČENÉMU KUŘÁTKU I K JINÝM MASÍČKŮM !!!!!
PŘÍLOHA : KNEDLÍK, BRAMBOR.
MŮŽEME PODÁVAT K PEČENÉMU KUŘÁTKU I K JINÝM MASÍČKŮM !!!!!
PŘÍLOHA : KNEDLÍK, BRAMBOR.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
bozdíška
(upraveno)
30. 10. 2009, 21:55
Tak tuhle mňamku dělám dost často a ne jenom pro dětičky. Vařím jako kedlubnové zelí, zavářím strouhaným bramborem. Je to opravdu dobrota a hlavně rychlovka.