(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
Kefírová hrnečková buchta-vylepšená
Potřebné ingredience
3hrníčky polohr.mouky
2 hrníčky krupic. cukru
1 v.cukr
2 lžíce kakaa
1 lžíce jedlé sody
2 hrníčky kefíru
1/2 hrníčku oleje
čokoládová poleva
šlehačka a ztužovač šlehačky
Postup přípravy
Mouku promícháme s cukrem,v.cukrem,kakaem a sodou,přidáme kefír ,olej a umícháme těsto.
Rozetřeme na vymaz.a vysypaný plech a upečeme.
Po vychladnutí polijeme čokol.polevou a rozkrájení ozdobíme ušlehanou šlehačkou.
Rozetřeme na vymaz.a vysypaný plech a upečeme.
Po vychladnutí polijeme čokol.polevou a rozkrájení ozdobíme ušlehanou šlehačkou.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
J+S
(upraveno)
15. 6. 2013, 10:34
lidare
(upraveno)
15. 6. 2013, 8:05
Sofika
(upraveno)
15. 6. 2013, 2:41
Ilonáček
(upraveno)
5. 10. 2009, 23:31
plamenek
(upraveno)
5. 10. 2009, 23:09
ještě ji vylepšuji tím,že natřu domácím džemem z meruňek a poleji čoko.polevou,dělám ji už moc let,tento týden dva plechy,je výborná.