(recept
si oblíbilo 32 návštěvníků)
Tatarák
Potřebné ingredience
400 g pravé svíčkové
lžíce krájené cibule
lžíce hořčice
lžíce kečupu
lžíce worchesterové omáčky
sůl
mletý pepř
2 žloutky
česnek
chléb
Postup přípravy
Maso dvakrát přemeleme, aby bylo jemné a pokud máme rádi opravdu jemný tatarák, můžeme maso naškrábat nožem. Maso dáme do misky, přidáme cibuli, hořčici, worchesterovou omáčku, osolíme, opepříme, přidáme žloutky, vše dobře promícháme a dáme vychladit. K masu osmažíme topinky a společně podáváme.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
irena49
(upraveno)
5. 10. 2009, 10:26
super ten miluji. Úplně jste mi nadělala chutě, že si ho budu muset také udělat. Máte to nádherně naservírované.
cherba
(upraveno)
4. 10. 2009, 22:21
Nádherný pohled, skvostně naservírovaný tataráček.
nigina
(upraveno)
4. 10. 2009, 21:32
Mňááááám mňam .... slinky mi tečú na klávesnicu, nestačím pregĺgať. Milujem tatarák, ale už som ho nejedla, ani napamätám. Kvôli surovému mäsu a surovému žĺtku do prknaááá Inak to servírovanie tataráku máte skvostné, ešte som tak nevidela podávať. Paráda!