KAKAOVÝ DORT
Potřebné ingredience
KORPUS: 2 VEJCE, 2 LŽÍCE HORKÉ VODY,100G CUKRU, 1VANILKOVÝ CUKR,75G POLOHRUBÉ MOUKY,50G ŠKROBU,1 VRCHOVANÁ LŽIČKA PRÁŠKU DO PEČIVA.
KRÉM:3 CELÁ VEJCE, 120G MOUČKOVÉHO CUKRU, 3 LŽÍCE KAKAA NA PEČENÍ, 250G MÁSLA.
ZDOBENÍ:RUM, MARMELÁDA, ČOKOLÁDA,KAKAO,ŠLEHAČKA,ČOKO HOBLINY,OVOCE, SNÍTKA ČERSTVÉ MÁTY
Postup přípravy
KRÉM:CELÁ VEJCE, CUKR A KAKAO UŠLEHÁME V PÁŘE, NEJLÉPE RUČNĚ ASI 15MINUT. DÁME VYCHLADNOUT, PO VYCHLAZENÍ PŘIDÁME ZMĚKLÉ MÁSLO A VYŠLEHÁME DO KRÉMU.
DÁME PÉCT DO TROUBY NA 20-30MIN.
KRÉM
POMAZÁNO KRÉMEM
PŘIDÁME SNÍTKU MÁTY A JE HOTOVO...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé