(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Sojové maso - všehochuť
Potřebné ingredience
sojové maso,
mrkev,
pórek,
česnek,
syrová paprika,
sladká paprika,
vegeta,
sojová omáčka,
rýže,
trochu oleje
Postup přípravy
Sojové kostky namočíme cca na hodinku do horké vody, můžeme tam přidat masox nebo sojovku. Poté vodu scedíme a maso vymačkáme, necháme okapat. Někdo maso vaří, ale není to třeba, stačí jej nechat jen nabobtnat.
Pórek, nahrubo nastrouhanou mrkev,nakrájenou najemno papriku a prolisovaný česnek dáme na trochu oleje orestovat.
Do připravené zeleniny dáme maso, necháme zezlatit, často mícháme, ochutíme vegetou, paprikou, pepřem.
Podáváme s uvařenou rýží nebo celozrným pečivem.
Pórek, nahrubo nastrouhanou mrkev,nakrájenou najemno papriku a prolisovaný česnek dáme na trochu oleje orestovat.
Do připravené zeleniny dáme maso, necháme zezlatit, často mícháme, ochutíme vegetou, paprikou, pepřem.
Podáváme s uvařenou rýží nebo celozrným pečivem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé