Přírodní plátek s mozzarelou a žampiony
Potřebné ingredience
Maso ( kdo má jaké rád,: kuřecí, vepřové...........), olej, grill koření - avokádo bez glutamanu, sojová omáčka, mozzarela, žampiony
Postup přípravy
Maso naklepeme a okeřeníme kořením z obou stran a pokapeme sojovou omáčkou, dáme do mísy a pokapeme olejem a takhle vrsvíme maso aby bylo celé zalité. Mísu zaděláme a dáme do lednice.
Nechala jsem uležet 4 dny ( každý den jsem protřepala obsah mísy.
Na rozehřátou pánev dáme maso a nakrájené žampiony, maso otáčíme a žampiony pěkné promícháváme aby byly měkké. Já dělala na jedné pánvy, žampiony pěkně nasákly tu chuť koření. Na propečený plátak masa dáme mozzarelu nebo jiný sýr a dáme na talíř a na talíři posypeme žampiony, podávám s bramborem. Je to moc dobré a rychlé.
Nechala jsem uležet 4 dny ( každý den jsem protřepala obsah mísy.
Na rozehřátou pánev dáme maso a nakrájené žampiony, maso otáčíme a žampiony pěkné promícháváme aby byly měkké. Já dělala na jedné pánvy, žampiony pěkně nasákly tu chuť koření. Na propečený plátak masa dáme mozzarelu nebo jiný sýr a dáme na talíř a na talíři posypeme žampiony, podávám s bramborem. Je to moc dobré a rychlé.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé