(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
VEPŘOVÉ ZAPEČENÉ VE FRANCOUZSKÉ OMÁČCE!!!!!!
Potřebné ingredience
OLEJ .BRAMBORY .SŮL.ŠLEHAČKA A FRANCOUZSKÁ OMÁČKA OD VITANY.
Postup přípravy
NA DNO NAKLADEME BRAMBORY OSOLÍME A TROCHA OLEJE TAKTO ASI 2 ŘADY,PAK DÁME NAKLEPANÉ OSOLENÉ MASO A ZASE BRAMBORY .ASI NA 30 MIN DÁME ZAKRITÉ DO ROUBY NA 250 STUPNŮ.POTÉ ZALIJEME ŠLEHAČKOU SMÍCHANOU S FRAN:OMÁČKOU A DÁME ZASE NA 15 MIN ZAPÉCT UŽ ODKRITÉ.JE TO RYCHLÉ A CHUŤOVĚ VÍBORNÉ PODÁVÁME S RAJČATOVÁM SALÁTKEM .DOBROU CHUŤ!!!!!
NA TALÍŘI
SALÁTEK PŘÍLOHA
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
moncaull
(upraveno)
4. 10. 2009, 17:22
JEN SE POTOM ZAPRÁŠILO
hvezdamodra
(upraveno)
4. 10. 2009, 12:01
mnam,to se chlapi měli