Pravý ruský boršč
Potřebné ingredience
Hovězí maso cca 1/2 kila, uzená obíračka cca 3/4 - 1 kilo, čerstvé zelí, brambory, kořenová zelenina, cibule, červená řepa, rajčatový protlak, sůl, nové koření, pepř celý, bobkový list, ocet, cukr, kysaná smetana.
Postup přípravy
Připravené maso s kořením na vaření....
uvařené masíčko....
co všechno budeme potřebovat dále - už nakrájené maso, zelí, brambory, řepa, kořenová zel., cibule, rajčatový protlak....
na cibulce osmahneme nakrájenou kořenovou zel. a přidáme nastrouhanou řepu...
potom přidáme rajčatový protlak...
přes cedník zalijeme vývarem z masa a až se to začne vařit, přidáme nakrájené čerstvé zelí a brambory na kostičky...
na konec přidáme nakrájené maso a dochutíme octem, solí a cukrem....
zahustíme....
a papkáme. Je opravdu výtečný.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé