(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Hop do vody s vepřovou konzervou
Potřebné ingredience
1 vepř.konzerva,1 sáček kyselého zelí,1 cibule,400 g hr.mouy,sůl,1/2 PD,3 PL oleje,10 dkg anglické,2 PL sádla,cukr
Postup přípravy
Dáme si vařit zelí,cibuli usmažím na sádle a anglické ,přidám konzervu!Prohřeji až se vydusí voda z konzervy.Občas zamíchat.
Hop do vody: mouku ,PD,sůl,olej zadělat těsto,jako na halušky a zavařit do vařící vody,lžíci odkrajuji přímo o vařící se vody.Když vyplavou scedím a proleji studenou vodou,opět zcedit.Dám do velké misky se zelím,do kterého po uvaření a scezení, dám 1 PL cukru a trošku sádla,aby se vám to dobře míchalo.Pak vše promíchat i s konzervou a se zelim, hop do vody(knedlíček).My to máme moc rády!!!Dnes oběd.
Hop do vody: mouku ,PD,sůl,olej zadělat těsto,jako na halušky a zavařit do vařící vody,lžíci odkrajuji přímo o vařící se vody.Když vyplavou scedím a proleji studenou vodou,opět zcedit.Dám do velké misky se zelím,do kterého po uvaření a scezení, dám 1 PL cukru a trošku sádla,aby se vám to dobře míchalo.Pak vše promíchat i s konzervou a se zelim, hop do vody(knedlíček).My to máme moc rády!!!Dnes oběd.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Kamila.B.
(upraveno)
2. 10. 2009, 8:18
Prosím,co je to PD?
marcela54
(upraveno)
2. 10. 2009, 16:56
@Kamila.B.
Kypřící prášek Kamilko