(recept
si oblíbilo 36 návštěvníků)
Cuketa - zelí (není poznat, z čeho je :-) )
Potřebné ingredience
Cuketa ... a cibule, sádlo, kmín, pepř, sůl, ocet, cukr, hl. mouka
Postup přípravy
Do rozehřátého sádla přidáme kmín a cibuli, osmahneme, přidáme nahrubo nastrouhanou cuketu (u větších cuket nepoužívám vnitřek), NEPODLÉVÁME VODOU, cuketa pustí hodně vody sama o sobě. Osolíme, opepříme, přidáme cukr a ocet ... chvilinku dusíme, stačí opravdu chvilinka ... zaprášíme hl. moukou, ještě chvíli podusíme ... a přeji dobrou chuť.
Je to recept od kamarádky, tvářila jsem se dost skepticky, ale i manžel uznal, že by nepoznal, že to není klasické zelí.
Je to recept od kamarádky, tvářila jsem se dost skepticky, ale i manžel uznal, že by nepoznal, že to není klasické zelí.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
tafíci
(upraveno)
17. 8. 2016, 9:52
Šlo by to takto upravené sterilovat?
P.A.V.L.A
(upraveno)
16. 8. 2014, 14:50
anaba
(upraveno)
16. 8. 2014, 11:55
vyzkouším díky
bleška 55
(upraveno)
18. 5. 2012, 11:51
Zelí s cukety jsem také již vyzkoušela a je opravdu výborné a hlavně strašně rychle hotové. Manžel, který je nepřítel zeleniny a cukety obzvlášť, baštil bez komentáře - nepoznal to!! Zdraví Jana
manhartici
(upraveno)
18. 5. 2012, 10:36
PRÁVĚ JSEM DODĚLALA A JE MOC DOBRÉ, JSEM ZVĚDAVÁ JAK BUDE CHUTNAT DÍKY
ivetabubak
(upraveno)
11. 7. 2011, 23:28
Dělám ho už dlouho,je fakt výborné a super pro všechny komu klasické zelí nedělá dobře .A chuťově jako opravdové zelí,mňam.Naučila jsem se ho kdysi od tety...doporučuji vyzkoušet
oliva75
(upraveno)
11. 7. 2011, 8:31
Te to super receptík. Myslím, že nezáleží na tom jestli je to cukata nebo zelí. Já nejsem až takový fajnšmekr, abych nad jedním nebo druhým ohrnovala nos. Udělala jsem to k bramborovým knedlíkům plněným uzeným masem a byla pochválena za super oběd. Děkuji
Eva.Top
(upraveno)
12. 8. 2010, 9:35
Cuketové zelí je tisíckrát lepší než kysané Papá je celá rodinka ) Akorát já nedávám kmín.
lenulem
(upraveno)
7. 8. 2010, 10:41
Je poznat,že jde o cuketu,ale je to zelí výborné dnes jsem ho uvařila a věřím,že né naposled.Je opravdu výbornéa moc děkuji za recept.
upavla
(upraveno)
1. 10. 2009, 13:05
To asi nikdy nepochopím, jak může někdo nepoznat cuketu a zelí
mmoni
(upraveno)
3. 12. 2009, 16:30
@upavla
Teprve dnes jsem si všimla Vašeho komentáře .... cuketu moc nemusím, ale kdyby mi tohle "zelí" dal někdo na stůl, aniž bych viděla jeho přípravu, nikdy by mě nenapadlo, že je to z cukety. Manžel se taky netvářil dvakrát nadšeně, když mě pozoroval u vaření, říkal, že to určitě budeme vyhazovat ... a nakonec jsme snědli celý hrnec ve dvou. Mějte se. Monika