(recept
si oblíbilo 22 návštěvníků)
Jahodový sirup
Potřebné ingredience
kolik jahodové šťávy (ideálně z odšťavňovače, nebo rozmixované jahody přeceděné přes plátýnko) tolik vody a tolik krystalového cukru, na litr vody dvě lžíce kyseliny citronové dr oetker a zarovnaná kávová lžička pomůcky ke konzervování dr oetker /tu můžete vynechat, ale počítejte s kratší trvanlivostí/
Postup přípravy
vše svaříme asi 5 minut, dáme do sklenic s víčkem, které do schladnutí necháme dnem vzůru. Stejně uděláte i sirup pomerančový, jablečný.... podle štávy :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

malcik
(upraveno)
9. 6. 2016, 23:22
Právě jsem dovařila a výsledek je super.



nahlásit
Slunceto
(upraveno)
1. 7. 2015, 10:42
Taky jsem se do toho včera pustila a můžu jen doporučit. Super
. Děkuji







nahlásit
Katkaxxl
(upraveno)
8. 6. 2015, 10:59
Váš recept je opravdu úžasný,právě teď jsem dodělala přesně podle vašeho receptu a sirup je vynikající.Dělala jsem přes odšťavňovač a měla jsem 3 l šťávy z jahod + voda a cukr,takže sirupu budu dost.
Výborný děkuji za váš tip


nahlásit

danca60
(upraveno)
26. 6. 2013, 16:04
Dnes jsem zkoušela a je moc dobrý

nahlásit