Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

jablečný štrůdl

0.0
jablečný štrůdl

Potřebné ingredience

350g hladké mouky, 1,5dcl mléka,1 vejce,špetka soli a 1 100% tuk

Postup přípravy

Do mísy dáme mouku,mléko,vejce ,sůl a rozpuštěný tuk.Zpracujeme těsto a uděláme si z něj placatější hroudu.(pokud je těsto řídké,chvíli vydržte,než tuk ztuhne)Potom dáme hroudu do mísy a zalijeme vodou.Dáme do lednice,min.na 2hodiny(já si těsto dělám i večer na další den.je za 5min.hotové a na druhý den jen dodělávám)
Druhý den,těsto rozdělím na 4 díly a plním tak,jak má kdo rád.
My si dáváme jablka(na plátky se slupkou,štrůdl je pak krásně barevný)rozinky,ořechy
Výborný je i s tvarohovou nádivkou se zavařenýma meruňkama!!!!!

PŘEJI DOBROU CHUŤ!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

lensta 24. 10. 2009, 19:44
Můžu doporučit (clamp).Všem chutnal.Diký Petruško! :-D
Petra Hrad 24. 10. 2009, 22:15
@lensta |:o) |:o)Děkuji za milé hodnocení,jsem ráda,že se ujal :-) (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie