(recept
si oblíbilo 26 návštěvníků)
Vepřové nebo hovězí maso v kapustě +++

Potřebné ingredience
50 dkg Vepřové nebo hovězí maso, sádlo,1 cibule,sůl,hladká mouka,1-2 stroužky česneku,1 sáček kapusty,15 dkg slaniny.
Postup přípravy
Maso nakrájíme na kostky.Nadrobno nakrájenou cibuli osmažíme dorůžova,přidáme nakrájené maso,orestujem,osolíme, zalijeme vodou a dusíme.Když je maso poloměké přidáme spařenou pokrájenou kapustu,prolisovaný česnek a vaříme až je maso s kapustou měkké. Zahustíme.Nakonec přidáme slaninu nakrájenou na kostičky a rozškvařenou.VHODNÁ PŘÍLOHA : BRAMBORY.

x

x

x

x

x

x

x

x
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

andreamic
(upraveno)
11. 10. 2011, 12:32






nahlásit
jusinka
(upraveno)
1. 6. 2010, 11:01
Zkusím, to vypadá dobře



nahlásit

Anturka
(upraveno)
1. 6. 2010, 11:31
@jusinka
Luci, určitě zkus je to moc dobré.




nahlásit