(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Treska na zelenině se smetanou
Potřebné ingredience
1 kg filé z Tresky
1 pytlík mražené zeleniny hrášek, kukuřice, mrkev
400ml smetany 12%
400g tvrdého sýra
1 cibule
1/2 másla
brambory
pepř, sůl, česnek, paprika
Postup přípravy
Na dno hlubšího pekáče poklademe na kolečka nakrájenou cibuli, posypeme zeleninou, posolíme, poklademe plátky másla. Filé z tresky poklademe na zeleninu, okořeníme. Brambory neoloupané, nakrájené na kolečka, poklademe na filé. Posolíme. Posypeme nastrouhaným sýrem a vše zalijeme smetanou. Plech dáme do předehřáté trouby cca 200°C na cca 40minut. Zkusíme jestli jsou brambory měkké a můžeme podávat :o) Jednoduché, rychlé. Málo námahy a skvělý výsledek. Super v parném počasí - lehoučké, chutné jídlo.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Irena S.
(upraveno)
23. 2. 2011, 17:24
Nám dneska taky moc chutnalo. Nikdy by mně nenapadlo dát k rybě smetanu, ale paráda! Mňamka! Díky za recept!
KLAKLA
(upraveno)
14. 1. 2008, 13:15
tak musím říct, že to byla teda pochoutka. Rychlovka, jednoduchá, bez nádobí, bez míchání nebo dochucování, prostě dát na pekáč, do trouby a hotovo Jen jsem krapet přesolila , příště to bude lepší, díky za recept, moc jsme se pošmákli