(recept
si oblíbilo 44 návštěvníků)
Bramborové chlupaté knedlíky, zelí a vepřová pečeně
Potřebné ingredience
knedlíky: na 5 vařených brambor 3 brambory syrové, 2 starší rohlíky, 1 vejce, lžička soli. zelí a masíčko si udělejte podle své chuti, jak máte rádi. Pokud se vám zdá těsto řidší, přisypte polohrubou mouku. To co teď napíšu, bude možná pro někoho hřích, ale já maso dám vařit do tlakáče, když je hotové, nechám zchladnout, rozporcuji a opeču na sádle s nakrájenou cibulkou a je to vynikající a rychlé.
Postup přípravy
Postup je u fotek.
těsto na knedlíky nechte půl hodinky stát..
vaří se 10 min., až vyplavou na povrch
naše babi do nich přidávala lžíci solamylu a říkala jim skleněnky..
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
P.A.V.L.A
(upraveno)
9. 8. 2015, 19:09
pavlíkmacík
(upraveno)
22. 9. 2015, 2:35
@P.A.V.L.A
Pavli, děkuji
Raguella
(upraveno)
19. 12. 2015, 14:15
Tak jsem udělala knedlíky podle Vašeho receptíku a mohu jen chválit,rodinka si panečku pošmákla,děkuji za bezva receptík ,byla to příjemná změna.Mějte se moc hezky.pá.
pavlíkmacík
(upraveno)
22. 9. 2015, 2:35
@Raguella
Míšo, díky
lidare
(upraveno)
12. 10. 2012, 14:07
bezva tip,musím zkusit,bramborové máme rádi
pavlíkmacík
(upraveno)
22. 9. 2015, 2:35
@lidare
Lidko, děkuji
jeremy
(upraveno)
12. 10. 2012, 12:42
mňááám, já mám hlad díky moc za všechny krásné komentíky, koukám k vám a vy také nezahálíte samé dobroty v albíčku máte, musím si vás dát do oblíbených
pavlíkmacík
(upraveno)
22. 9. 2015, 2:34
@jeremy
Eva.Top
(upraveno)
7. 8. 2010, 13:22
s cuketovým zelím mňamkaa
pavlíkmacík
(upraveno)
7. 8. 2010, 18:12
@Eva.Top
Evi děkuju za pěkný komentík ..cuketové zelíčko mňam mňam
Hyzule
(upraveno)
27. 9. 2009, 19:55
Pavli to mi nedělej večer v osm hodin Moje chuťové buňky se bouří. Nádhera
pavlíkmacík
(upraveno)
27. 9. 2009, 21:01
@Hyzule
no Marcel, koukla jsem k Tobě a jsme na tom úplně stejně ..jdu si dát alespoň
Evelyn123
(upraveno)
27. 9. 2009, 19:53
Pavli, tak to je tak lákavá krmě, že bych si hned dala. Není nad naši klasiku!!!! Musím co nejdřív uvařit. Díky za inspiraci Ještě k tomu masu: určitě to vyzkouším, dobrý nápad a vývar klidně na polévku.
pavlíkmacík
(upraveno)
27. 9. 2009, 20:32
@Evelyn123
Evi, jsme na tom stejně česká kuchyně je nejlepší kuchyně ...ano, z vývaru jde udělat výborná polévka, akorát maso nesmí být příliš tučné. Přeji krásný podzim a mějte se .