(recept
si oblíbilo 31 návštěvníků)
Fazolky na kyselo
Potřebné ingredience
Čerstvé fazolky(špargle),smetana,hl.mouka,máslo,ocet,podravka,sůl,cukr.
Postup přípravy
Fazolky uvaříme v jemně osolené vodě asi 1/2hoďky,na másle uděláme světlou jíšku a zahustíme,potom podle hustoty rozředíme smetanou,okyselíme převařeným octem,aby se omáčka nesrazila,ochutíme podravkou a dle chuti přisolíme a přisladíme,aby byla omáčka sladkokyselá,provaříme a podáváme s vařeným vejcem a bramborem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Kacer z Prahy
(upraveno)
21. 9. 2013, 10:25
nahlásit
kleop
(upraveno)
7. 8. 2010, 20:04
Výborný receptík, zkusím přídat trochu kopru, pro ty kdo ho má rád, výborná mňamka, R
nahlásit
olisved
(upraveno)
11. 8. 2010, 8:45
@kleop
no taky bych dala,jen náš táta prostě kopr ani za nic jinak díky
nahlásit
Giiirl
(upraveno)
5. 5. 2010, 9:47
Je to ohromná dobrota!!!!
nahlásit
olisved
(upraveno)
11. 8. 2010, 8:45
@Giiirl
nahlásit