Zobrazit přihlášovací formulář

Luštěniny

Přidat recept
(recept si oblíbilo 31 návštěvníků)

Fazolky na kyselo

0.0
Fazolky na kyselo

Potřebné ingredience

Čerstvé fazolky(špargle),smetana,hl.mouka,máslo,ocet,podravka,sůl,cukr.

Postup přípravy

Fazolky uvaříme v jemně osolené vodě asi 1/2hoďky,na másle uděláme světlou jíšku a zahustíme,potom podle hustoty rozředíme smetanou,okyselíme převařeným octem,aby se omáčka nesrazila,ochutíme podravkou a dle chuti přisolíme a přisladíme,aby byla omáčka sladkokyselá,provaříme a podáváme s vařeným vejcem a bramborem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Kacer z Prahy 21. 9. 2013, 10:25
(Y) (F)
kleop 7. 8. 2010, 20:04
Výborný receptík, (Y) (Y) (Y) zkusím přídat trochu kopru, |:o) |:o) |:o) pro ty kdo ho má rád, :-$ :-$ :-$ výborná mňamka, R (F) (F) (F)
olisved 11. 8. 2010, 8:45
@kleop no taky bych dala,jen náš táta prostě kopr ani za nic +o( jinak díky (flower)
Giiirl 5. 5. 2010, 9:47
Je to ohromná dobrota!!!! (pl)
olisved 11. 8. 2010, 8:45
@Giiirl (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie