(recept
si oblíbilo 907 návštěvníků)
smazeny syr bez smazeni a nikdy nevytece !!!!!
Potřebné ingredience
4 vajicka strouhany syr, sunka 4 hrnecky
Postup přípravy
kazdy hrnecek vymazeme a vysypeme srouhankou na dno dame syr na to sunku pak cele vajicko zase sunku a syr pak dame do pekacku s horkou vodou a hrnecky musi byt tak do puky ponorene a peceme podavame s bramborem je to moc dobre a hlavne rychle peceme na 230 tak 20 min to zlatova
potrebujeme
vymazane a vysypane
dame syr
sunku
vajicko
a na vajicko sunku a syr a dame do pekacku s vodou bohuzel na te fotce to nejde moc poznat
a je hotovo
a uz jen dobrou chut
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
evicela
(upraveno)
28. 6. 2017, 13:52
proti receptu nic nemám, ale to přece není smažený sýr, to je jako bych napsala buchta bez pečení a uvařila puding, tohle je jakési rádoby suflé, rozhodně ne smažák
Slavka59
(upraveno)
28. 6. 2017, 11:20
tak jsem to zkusila už dvakrát a vůbec mě to nenadchlo spousta bordelu, práce a chuť to má asi jako tzv. hemenex , takže jako smažený sýr to faaaakt nechutná za mě tedy už nikdy
kristyte
(upraveno)
19. 6. 2015, 21:11
nekup to
(upraveno)
19. 6. 2015, 11:59
skvělý nápad
kyša
(upraveno)
24. 5. 2015, 14:19
Vyborne diky za recept, moc jsme si pochutnali. vyuzila jsem krome eidamu i zbytky jinych syru- nivu a chedar.
laskonka333
(upraveno)
24. 5. 2014, 10:22
mysmilena
(upraveno)
24. 5. 2014, 0:41
Jsem zkusila...chuťově OK, ale tolik nádobí, bince na lince....obalit sýr klasicky a usmažit dá méně práce...takže za mne palec dolů
sarusakd
(upraveno)
17. 10. 2012, 12:23
Naprosto úžasné... vše jsem zamýchala a ještě jsem pro jistotu dala na dno vysypaného hrnečku plátek šunky.. a krásně to šlo vyklopit..
Inkakos
(upraveno)
27. 6. 2011, 17:58
dělám pravidelně a přítel, absolutně nenažraný chlap - ještě k tomu voják - má vždycky boule za ušima ...výborný, jen je třeba to hodně "naplácat" do toho hrnečku, aby šel "smažák" lépe vyklopit
martaspaja
(upraveno)
27. 6. 2011, 17:35
ja teda skoro vše peču v silikonove formě a mužu řict že se nic nepřipalilo a krasně šlo vyklopit byla to mnamka přidala jsem debrecinskou slaninku a červenou papriku zalila vejcem jak je v receptu
kos
(upraveno)
12. 3. 2011, 19:42
Chuťově je to vynikající,ale nešlo mě to vyklopit . Prosím jaký na to máte fígl
milaz
(upraveno)
3. 3. 2011, 13:44
mňamina děkuji za receptík
hanicka86
(upraveno)
3. 2. 2011, 11:45
dobrý den, já recept dělala dnes pro sebe a syna. první várku jsem otálně spálila. máme mikrovlnku bez možnosti nastavení stupňů. a druhá várka byla příšerně tvrdá, tak já nevím..... jinak by to bylo asi docela dobré. ale jak říkám ta druhá várka se nedala ani ukrojit.
Ledura
(upraveno)
16. 10. 2010, 23:35
Pavlanela
(upraveno)
5. 10. 2010, 21:35
za mě už nikdy práce stejně jako u klasického smažáku ale ten chutná 100x líp než tento
zdenka54
(upraveno)
30. 5. 2010, 23:19
Lidičky,jak už jsem psala,dejte na 7-10minut do mikrovlnky,na střední stupeň a je to .Mockrát mám vyzkoušené,jen postavit na skleněný talíř ,nic se nestane,akorát se udělá dobrůtka
macimaci
(upraveno)
30. 5. 2010, 21:55
Taky jsme dnes měli k obědu a musím říct-zlatý dobrý klasický smažák. Práce to dá úplně stejně, i tu strouhanku musí člověk vytáhnout,tak je to úplně jedno. U tohoto receptu se musí sýr nastrouhat,smíchat s vejcem nakrájet šunka,vymazat hrnky,vysypat a ještě zapnout trouba na 230 kvůli pár minutám. Za tu dobu mám v klidu obalený a usmažený sýr. Nehledě na to,že ta chuť se nedá rovnat. U nás tento pokrm tedy už nikdy.
mysmilena
(upraveno)
24. 5. 2014, 0:42
@macimaci
přesně
bogaboo
(upraveno)
20. 5. 2010, 14:23
Diky za recept, udelala jsem dneska male - misto sunky jsem dala uvarenou brokolici a mrkev na kousky a moc ji to chutnalo .... a taky to krasne vypada
Michala28
(upraveno)
15. 5. 2010, 20:21
Tak to taky vyzkouším!!!
Monikena
(upraveno)
20. 4. 2010, 13:08
Určitě zdravější než smažené