Kopačky s postupem
Potřebné ingredience
korpus mramor, pudinkový krém, mandarinky, marmeláda s rumem, mléčný marcipán od Zdeničky, WI
Postup přípravy
šablobu jsem si udělala z bot vel.38 (každá bota pak vážila cca 1,3kg). Děláno z mléčného marcipánu 3 dny předem, aby vytvrdnul. Čudlíky jsou vytvořeny pomocí trezírovací špičky
vyřezáno, slepeno, jazyk dotvarován punčovinou a přes noc vychlazeno
.
vyřezány jazyky, olemovány modrým "prošitým" proužkem
jazyky přiloženy a do kříže jsem vlepila tkaničky
hurááá, mám potaženo
a teď už mě tlačí čas, nestíhám fotit. Takže - kolem výřezku na jazyk je vlepen proužek, přilepeny tkaničky a dotvořená pata s olemováním
ještě prošití (rádýlkem), přilepeny znaky. Pak opatrně přesunout na podrážky (přilepila jsem trochou krému) a šup s nimi do krabice. Ještě jsem udělala číslo s věkem jako cenovku, ale to už jsem bohužel nestihla vyfotit :-(
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé