Zobrazit přihlášovací formulář

Zavařeniny

Přidat recept
(recept si oblíbilo 15 návštěvníků)

švestky ve vlastní šťávě - jako polotovar na koláče, do rýžového nákypu atd. i jen tak k jídlu

0.0
švestky ve vlastní šťávě - jako polotovar na koláče, do rýžového nákypu atd. i jen tak k jídlu

Potřebné ingredience

švestky omyjeme, dloupene a zrovna mačkáme vnitřní stranou dolů do sklenic, pokud jsou kyselejší můžeme přidat lžíci cukru a můžeme dát taky lžíci vody...já nedávám. Sterilujeme na 85 stupňů cca 25 min. Vydrží dva roky. Dávám víčka s červenou gumičkou... Foto doplním...

Postup přípravy

...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

laskonka333 30. 8. 2014, 10:41
(Y)
@Pavla 30. 8. 2014, 9:53
Jani moc díky. Dělala jsem loni a teď jdu zavařit opět. Už si recept tisknu, abych příští rok už nemusela dohledávat. KAM SE HRABOU KOMPOTY (clamp) DĚKUJI (L) (L) (L)
kvítečko 16. 8. 2014, 8:56
(Y)vyzkouším
alekre 4. 10. 2011, 21:49
A musí se dávat cukr nebo ne?
hanka.ny 20. 9. 2009, 23:41
(Y)i takto má mamka tento týden zpracovávala švestky (Y)
Zrušený účet 20. 9. 2009, 21:05
Jani , dělám stejně, lžíce cukru a lžíce vody (F)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie