(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Maďarská rybí polévka

Potřebné ingredience
500 g libovolných ryb, 3 lžíce sádla, 2 lžíce sladké papriky, 1 lžička pálivé papriky, 2 rajčata, 2 paprikové lusky, sůl, mletý pepř, 50 g slaniny, 2 stroužky česneku, 2 cibule
Postup přípravy
Očištěné ryby uvaříme v osolené vodě doměkka, vývar přecedíme a z vařených ryb odstraníme kosti.Cibuli nakrájíme na kolečka a osmažíme ji spolu se slaninou nakrájenou na kostičky na rozpáleném sádle do zlatova, přidáme papriku a zalijeme rybím vývarem.Do vroucího vývaru vložíme rajčata a paprikové lusky nakrájené na plátky, přidáme rybí maso a dochutíme česnekem, solí a pepřem.
Příloha: tmavé pečivo
Příloha: tmavé pečivo
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Nadys
(upraveno)
10. 3. 2017, 9:50

nahlásit