Blesk McQueen na cestě
Potřebné ingredience
Hladká mouka, moučkový cukr, sušené mléko (všude píší polotučné, ale mně se zdálo všecho toho sladkého ažaž a tak jsem koupila odtučněné a taky je vhodné), marsh-mellow bonbóny, olej, mandlová esence, máslo, vajíčka, ledové kaštany, NOTNÁ DÁVKA TRPĚLIVOSTI A ČASU! :-)
Postup přípravy
Snad se bude dort líbit i chutnat...dcera je poprvé pozvaná na oslavu narozenin kamaráda ze školky, tak se musíme blýsknout :-).
Korpus upečený na obdélníkovém plechu, rozříznutý napůl a ještě i vejpůl :-)
Udělala jsem si potahovací "oblohu" z pěnových bonbonů.
Korpus jsem namazala krémem
Korpus už sestavený a namazaný krémem z ledových kaštanů, puding mi udělal hrudky, ale snad se to ztratí
Rozválela jsem si potahovou hmotu, šlo to docela ztuha, ale zase jsem se trefila do konzistence a netrhalo se mi to a ani jsem to nemusela podsypávat.
Potažený korpus, zbytky okrajů jsem podsunula pod dort.
Můj začátek Bleska, v pozadí je vidět vytištěný návod...
...pokračuju, ještě růžový...
..už červený..natřela jsem ho červenou barvou rozpuštěnou v trošce vody.
...pokračujeme koly a černými "doplňky"
..do zbytku z červeného bleska jsem přidala "uhlí" a obarvila to abych měla na cestu...
...a tady už je cesta v celé své kráse i s muldama a vyjetýma kolejema :-)
Tak už mám skoro hotovo, na talířku jsou zbytky, takže opravdu nic moc.
a HOTOVO, jupí :-))
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé