(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
svatební dortík
Potřebné ingredience
hotové dortové korpusy, marmeláda, krém, potahovací hmota, klasické a perleťové potravinářské barvy
Postup přípravy
Při válení marcipánové hmoty K2 se mi osvědčila klasická škrobová moučka, je to lepší než cukr, na chuti to nepoznáte a naopak to pak není tak přeslazené, navíc se dort potom jakoby lehce třpytí.
další dortík
další dortík
další dortík
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
martinkap
(upraveno)
4. 6. 2010, 8:43
Ahoj, ako vieš docieliť taký biely krém?
k.smudla
(upraveno)
15. 10. 2009, 8:20
Nepečete dorty na objednávku??
akin77
(upraveno)
22. 9. 2009, 15:08
Krásné dorty....
Lexi
(upraveno)
20. 9. 2009, 12:51
HHaannuullee
(upraveno)
19. 9. 2009, 9:06
miska.plyska
(upraveno)
19. 9. 2009, 9:02
Všechny jsou krásné, moc hezky nazdobené
IJohny
(upraveno)
18. 9. 2009, 22:50
klekanda
(upraveno)
18. 9. 2009, 22:45
nadherny
Lenka02
(upraveno)
18. 9. 2009, 15:23
Jemný luxus.
Terapera
(upraveno)
18. 9. 2009, 15:19
PŘEKRÁSNÉ !!!
boda9
(upraveno)
18. 9. 2009, 12:53
nádherné !!
Haaaja
(upraveno)
18. 9. 2009, 11:21
Wooow!!! Všechny dortíky do jednoho jsou naprosto LUXUSNÍ!!!
gigounka
(upraveno)
18. 9. 2009, 9:53
Leni, to jsou naprosto luxusní dortíky - úžasná prácička
luciee27
(upraveno)
18. 9. 2009, 8:47
Nádherné dortíky
jazavka
(upraveno)
18. 9. 2009, 8:15
...tak toto je uzasny luxus...nadherne torticky...nemam slov...
Ivettka
(upraveno)
18. 9. 2009, 8:04
krásné dortíky a barvička růžiček je nádherná
lenkamaresova
(upraveno)
18. 9. 2009, 8:04
všechny dortíky jsou senzační
šumperačka
(upraveno)
18. 9. 2009, 7:50
Všechny jsou luxusní
šumperačka
(upraveno)
18. 9. 2009, 7:50
Všechny jsou luxusní
Zrušený účet
(upraveno)
18. 9. 2009, 7:40
Luxusnííííí dorty, ohromuje mě ta barva růží - jak jsi jí docílila?
Klo
(upraveno)
18. 9. 2009, 10:57
@
Všem moc díky za chválu ! Hlavně, růžičky si dělám z tzv. falešného marcipánu, ten se líp obarvuje a barvy jsem docílila tak, že k červené klasické potravinářské barvě ještě postupně přimíchávám zvlášť v misce rozmíchanou klasickou modrou barvu. Po zaschnutí je ještě přetírám štětečkem s potravinářskou perletí. a to samé u lístků, aby barva byla věrohodnější k zelené přimíchávám opět modrou.