(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Aby smažák nevytékal
Postup přípravy
obalte sýr jak jste zvyklí a dejte ho na 10 minut do mrazničky.pak šup na rozpálenou pánvičku a zprudka osmahněte, takhle nikde nevyteče :)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Ilonáček
(upraveno)
17. 9. 2009, 15:19
usmev
(upraveno)
16. 9. 2009, 20:56
já ho obaluju dvakrát , ale toto vyzkouším
joak
(upraveno)
16. 9. 2009, 20:50
Zdravím, to praktikuji také, koupím " v akci" celou cihlu, nakrájím, 2x obalím a zamrazím. Pak už stačí jen hodit do friťáku a oběd je tu. Rychlovka v časové tísni.
judunaja
(upraveno)
16. 9. 2009, 19:17
určitě vyzkouším Co já už se u smažáku navztekala Dík za nápad