Zobrazit přihlášovací formulář

Bezmasá jídla

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Aby smažák nevytékal

0.0
Aby smažák nevytékal

Postup přípravy

obalte sýr jak jste zvyklí a dejte ho na 10 minut do mrazničky.pak šup na rozpálenou pánvičku a zprudka osmahněte, takhle nikde nevyteče :)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Ilonáček 17. 9. 2009, 15:19
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
usmev 16. 9. 2009, 20:56
já ho obaluju dvakrát , ale toto vyzkouším (Y)
joak 16. 9. 2009, 20:50
Zdravím, to praktikuji také, koupím " v akci" celou cihlu, nakrájím, 2x obalím a zamrazím. Pak už stačí jen hodit do friťáku a oběd je tu. Rychlovka v časové tísni. (Y) :-D (clamp)
judunaja 16. 9. 2009, 19:17
(Y) (Y) (Y) určitě vyzkouším (Y) (Y) (Y) Co já už se u smažáku navztekala 8-| (6) :-@ Dík za nápad

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie