(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Rychlý segedín
Potřebné ingredience
Mleté vepřové maso
Brambory
Kyselé zelí
Pórek
Paprika
Cibule
Sýr eidam
Česnek
Drcený kmín
Sůl
Olej
Smetana
Postup přípravy
Na pánvi osmažíme najemno nakrájenou cibuli, česnek, mleté vepřové maso, osolíme, přidáme drcený kmín, nakrájenou červenou papriku, pórek a nakonec kyselé zelí a vše důkladně osmažíme. Do zapékací mísy dáme vařené, oloupané a na kostky nakrájené brambory, které trochu osolíme. Na brambory naklademe osmaženou směs, nahoru nasypeme nastrouhaný sýr a vše zalijeme smetanou. Dáme do předehřáté trouby zapéct při 180 stupních na patnáct minut.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé