Křimické řízky
Potřebné ingredience
Vepřevé na řízky, 1 vejce, hladkou mouku, mlíko, kysané zelí.
Postup přípravy
Řízky si na klepeme osolíme, opepříme a uděláme si těstíčko. Nakrájíme tak půlku zelí ze sáčku na to dáme vejce drobet mlíka a zasypeme moukou tak, aby to bylo trošku hustý ale ne moc. Maso v tom obalíme a dáme osmažit na rozpálenej olej. Podáváme s brambory. Dobrou chut je to opravdu výborný....................vše je tak podle voka (hned jak maso obalíte hned to hodte do oleje smažit)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
fifalka
(upraveno)
5. 6. 2007, 10:10
Ahoj Míšo, bylo by prosím možné upřesnit množstí uvedených surovin? Díky. Markéta
Berdy
(upraveno)
5. 6. 2007, 11:04
@fifalka
Dobrý den já dávám tak půlku nakrájenýho zelí z toho sáčku pak tam klepnu vajíčko, zaleju mlíkem a zasypu moukou tak aby to bylo hustý. Vše je tak podle voka to poznáte až budete obalovat tak aby to trochu na tom mase drželo. Obaíte a hned hodíte na olej. je to opravdu jednoduchý a dobrý.