Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept

Křimické řízky

0.0
Křimické řízky

Potřebné ingredience

Vepřevé na řízky, 1 vejce, hladkou mouku, mlíko, kysané zelí.

Postup přípravy

Řízky si na klepeme osolíme, opepříme a uděláme si těstíčko. Nakrájíme tak půlku zelí ze sáčku na to dáme vejce drobet mlíka a zasypeme moukou tak, aby to bylo trošku hustý ale ne moc. Maso v tom obalíme a dáme osmažit na rozpálenej olej. Podáváme s brambory. Dobrou chut je to opravdu výborný....................vše je tak podle voka (hned jak maso obalíte hned to hodte do oleje smažit)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

fifalka 5. 6. 2007, 10:10
Ahoj Míšo, bylo by prosím možné upřesnit množstí uvedených surovin? Díky. Markéta
Berdy 5. 6. 2007, 11:04
@fifalka Dobrý den já dávám tak půlku nakrájenýho zelí z toho sáčku pak tam klepnu vajíčko, zaleju mlíkem a zasypu moukou tak aby to bylo hustý. Vše je tak podle voka to poznáte až budete obalovat tak aby to trochu na tom mase drželo. Obaíte a hned hodíte na olej. je to opravdu jednoduchý a dobrý. (PL)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie