(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Štrůdl s jablky PKU
Potřebné ingredience
82g listového těsta Bezgluten (1/2 1 plátu, v balení jsou 2 pláty);
30g jablek (cca 1/2 menšího jablka);
cukr; skořice ;
popř. můžeme přidat namočené rozinky či sušené brusinky (20g)
Postup přípravy
Plát rozválíme, můžeme podsypat trochou škrobu či NB mouky nebo rozválíme mezi 2 sáčky. Posypeme nakrájenými jablky, cukrem a skořicí. Můžeme přidat rozinky či brusinky.
Celý jen s jablky:
PHE (mg): 62
Bílkoviny (g): 1,2g
Tuky (g): 27g
Sacharidy (g): 32g
Energie (kJ)/Energie (kcal): 1560/375
S rozinkami:
PHE (mg): 72
Bílkoviny (g): 1,6g
Tuky (g): 27g
Sacharidy (g): 46g
Energie (kJ)/Energie (kcal): 1785/429
S brusinkami:
PHE (mg): 63
Bílkoviny (g): 1,3g
Tuky (g): 27g
Sacharidy (g): 47g
Energie (kJ)/Energie (kcal): 1824/438
Celý jen s jablky:
PHE (mg): 62
Bílkoviny (g): 1,2g
Tuky (g): 27g
Sacharidy (g): 32g
Energie (kJ)/Energie (kcal): 1560/375
S rozinkami:
PHE (mg): 72
Bílkoviny (g): 1,6g
Tuky (g): 27g
Sacharidy (g): 46g
Energie (kJ)/Energie (kcal): 1785/429
S brusinkami:
PHE (mg): 63
Bílkoviny (g): 1,3g
Tuky (g): 27g
Sacharidy (g): 47g
Energie (kJ)/Energie (kcal): 1824/438
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
vevercak78
(upraveno)
22. 1. 2010, 11:44