(recept
si oblíbilo 37 návštěvníků)
OBRÁCENÝ HOVĚZÍ ROŠŤÁK
Potřebné ingredience
roštěnky,nebo i jiné hovězí,strouhanka,vajíčka,česnek,cibule,bujon,hořčice.
Postup přípravy
maso nasolíme,naklepeme a obalíme obráceně-nejdříve ve strouhance a teprve potom ve vajíčku.smažíme z každé strany 2 minutky a vložíme do pekáčku.potřeme hořčicí,hodně posypeme cibulkou a lisovaným česnekem,zalijeme rozpuštěným bujonem v horké vodě a pečeme přikryté asi hoďku v troubě.
podáváme s bramborovou kaší nebo hranolkama.
dobrou chuť :-)
podáváme s bramborovou kaší nebo hranolkama.
dobrou chuť :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
SONULKA
(upraveno)
27. 3. 2011, 10:12
bimonka
(upraveno)
19. 11. 2009, 16:53
Teda dnes jsem na toto narazila a 100% to zkusím,vypadá to dobře
abandoned
(upraveno)
28. 10. 2009, 20:46
Dneska jsme si dali tuhle dobrůtku k obědu , je to fak ňamka!!! Díky moc za bezva receptík
nula
(upraveno)
10. 9. 2009, 17:00
vypadá zajímavě. Jen mám dotaz kolik má být toho bujonu abych to třeba neutopila
ADADANDA
(upraveno)
10. 9. 2009, 19:03
@nula
jindři,stačí na půlku bujonu 2dcl vody.
nula
(upraveno)
4. 10. 2009, 17:13
@ADADANDA
Děkuji