Bublanina ala černoušek
Potřebné ingredience
2 hrnky polohrubé mouky,3/4 hrnku cukru krupice – nebo podle chuti ubrat nebo přidat,
1 hrnek mléka, ½ PD, 1vanilkového cukru, 1 – 2 lžičky kakaového prášku, 8 polévkových lžic oleje, 1 lžička citrónové šťávy, 1 vejce.
Postup přípravy
Do mísy prosejeme mouku, do ní zamícháme prášek do pečiva, přidáme postupně ostatní ingredience, pokud bude těsto tuhé, přidáme mléko – tolik, aby se dobře roztíralo. Vylijeme ho na vymazaný plech ztuženým pokrmovým tukem nebo sádlem(těsto se nepřichytí) vysypaným moukou. Pak můžeme na povrch použít jakékoliv ovoce.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Ilonáček
(upraveno)
4. 9. 2009, 21:19