(recept
si oblíbilo 34 návštěvníků)
Hrníčkový koláč s ovocem
Potřebné ingredience
2 hrnky pol.mouky, 1hrnek cukru, 1 pr.do peč., 1 hrnek mléka, půl hrnku oleje, 1 vajíčko. OVOCE
Postup přípravy
Zamíchat, nalít na vymaz a vysyp.plech. Poklademe ovocem. V mém případě čerstvé třešně a kompot. meruňky. Dáme péct na 200 st. asi 40 min. Po vychladnutí pocukrovat. Jindy před pečením ještě posypem žmolenkou-drobenkou( hr.mouka,cukr,máslo). Je to rychlé a brzo snědené.
Před vložením do troby
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
bertice
(upraveno)
1. 9. 2007, 16:18
Výbrný recept
Marci75
(upraveno)
25. 8. 2007, 21:48
Mám tenhle recept taky, už moje mamka ho s nadšením pekla - my máme nejraději s borůvkama,s jahodama , s meruňkama a naše mamča ho nejčastěji dělala se švestkama. Místo drobenky jsem si na něj pro změnu vymyslela tvarohové mřížky - jeden tvaroh ve vaničce, žloutek, vanilkový cukr, trochu mléka utřít a pomocí sáčku nastříkat mřížky. taky mňam
Pája a Ája
(upraveno)
1. 9. 2007, 16:00
@Marci75
švestky miluju!!!! jen je letos nemáme,strom nám nějak umřel
xfaktory
(upraveno)
25. 8. 2007, 20:35
SUPER BUCHTA MILUJI RECEPTY NA HRNKY .DĚLALA JSEM JI UŽ NĚKOLIKRÁT
ogar
(upraveno)
22. 7. 2007, 12:23
Koláč je opravdu výborný, ve čtvrtek jsem jej upekla s meruňkama, do večera se snědl a dnes opět peču prozměnu se švestkama.
erbo
(upraveno)
16. 6. 2007, 22:43
Opravdu super recept, moc všem chutnal, výsledek pečení mám v albíčku Evča
GORBY
(upraveno)
3. 6. 2007, 15:39
ZROVNA JSEM BUCHTU DODĚLALA, MENŽEL UŽ OCHUTNAL A MOC SI TO CHVÁLÍ!
Pája a Ája
(upraveno)
3. 6. 2007, 18:16
@GORBY
děkuji za chválu. tento recept na buchtu většinou používám jako základ. Příště můžete třeba položit meruňky ,nebo jablíčka a posypat žmolenkou a taky to je mňamka.
´Tomík
(upraveno)
2. 6. 2007, 11:26
Ted jsem dopekla,recept super vonítaké moc hezky,děkuji za ispiraci Anička.
Pája a Ája
(upraveno)
2. 6. 2007, 14:19
@´Tomík
šikulka,jsem ráda,že chutná.
ponozka
(upraveno)
31. 5. 2007, 16:15
tuhle dělám taky ale peču jí na plné pecky 15 minut ,ale přísady jsou uplně stejné tento korpus dělám i pod řezy je moc rychlej
vláčkodráha
(upraveno)
31. 5. 2007, 15:27
je bezva při 4 chlapech co mám jsem dělala 2 plechy a k snídani už skoro nezbylo. Super.
kuratko
(upraveno)
31. 5. 2007, 14:49
Vypadá to perfektně. Koupíme čerstvé jahody a pustíme se do toho. Ivča
Pája a Ája
(upraveno)
31. 5. 2007, 20:48
@kuratko
tak když budete mít ty čerstvé jahody,tak to je úplná škoda to prohnat troubou. Upečte si jen to těsto,po vychladnutí ty jahody překrájejte a položte navrch. Udělejte si želé z 2 dc ovocné šťávy a 2 dc vody + 1 puding a ty jahůdky zalejte,Bude to výborná bašta. Když je upečete,tak se scvrknou a není to ono.
Nadis
(upraveno)
2. 6. 2007, 10:15
@Pája a Ája
S U P E R nápad vyzkouším takto díky za inspiraci Naďa
Zdendulka
(upraveno)
31. 5. 2007, 13:43
Vypadá to kouzelně,tak to o víkendu vyzkouším.Gábina
TAK
(upraveno)
30. 5. 2007, 22:50
VYPADA TO SUPER!URCITE ZKUSIME!!!