(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
KUŘECÍ MASO S FAZOLKAMI

Potřebné ingredience
KUŘECÍ MASO,CIBULE,ČESNEK,FAZOLKY,FAZOLKY V KONZERVĚ V PROTLAKU,ZELENI NA(MRKEV,HRÁŠEK,KUKUŘICE)SŮL,PEPŘ,BAZALKA PROVENSÁLSKÁ KOŘENÍ,BÍLÉ VÍNO,VAJÍČKO,BRAM.ŠKROB
Postup přípravy
KUŘECÍ KOUSKY POSYPEME ASI 2 LŽÍCEMI ŠKROBU,PŘIDÁME VEJCE A SŮL A VŠE DŮKLADNĚ ROZMÍCHÁME,NECHÁME ASI1/2 HODINY ODPOČINOUT.NA OLEJI ZPRUDKA OSMAŽÍME PŘIDÁME CIBULI A ČESNEK A PODLEJEME VÍNEMASI2 DECI,PODUSÍME5 MINUT PŘIDÁME POVAŘENÉ FAZOLKY KONZERVU FAZOLÍ A ZELENINU,MŮŽEME TROCHU PODLÍT VODOU,DOKOŘENÍME,DOBROU CHUT.PODÁVÁME S HRANOLKY.....

MASO NECHÁME ODPOČINOUT

FAZOLKY POVAŘÍME V OSOLNÉ VODĚ

OSMAŽÍME MASO,CIULI,ČESNEK A PODLEJEME VÍNEM
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Jarčaa
(upraveno)
1. 9. 2009, 9:48
Vypadá to moc dobře....Vyzkoušíme...


nahlásit