(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Ředkvičková pomazánka
Potřebné ingredience
ředkvičky,
pomazánkové máslo,
bylinková sůl (případně další koření)
Postup přípravy
Omyté ředkvičky nastrouháme na jemném struhadle (zkoušela jsem rozkrájené ředkvičky propasírovat přes lis na česnek, ale neosvědčilo se mi to).
Vymačkáme přebytečnou tekutinu.
Přidáme přiměřené množství pomazánkového másla a dobře promícháme.
Případně dochutíme bylinkovou solí (pro dospěláky i špetkou pepře).
Mažeme na pečivo.
Vymačkáme přebytečnou tekutinu.
Přidáme přiměřené množství pomazánkového másla a dobře promícháme.
Případně dochutíme bylinkovou solí (pro dospěláky i špetkou pepře).
Mažeme na pečivo.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Jarmuschka
(upraveno)
19. 4. 2008, 0:48
Tak mě napadlo ještě doplnit, že vymačkanou tekutinu z těch ředkviček je škoda jen tak vylít do výlevky. Můžete ji klidně vypít - je to v podstatě zeleninový "fresh juice". Akorát může být taková pikantnější - tak bacha, kdo má "citlivější trubky".