Kokosový řez
Potřebné ingredience
2 vejce,
1 hrnek moučkového cukru,
1 hrnek oleje,
1 hrnek polohrubé mouky,
1 prdopeč,
1 hrnek mléka,
1 hrnek kokosu,
1/2 hrnku moučkového cukru,
1 šlehačka ke šlehání
Postup přípravy
Kokos nesmí moc zhnědnout (zhořkl by). Na-konec po upečení buchty ji rovnoměrně zalijeme šlehačkou.
Utřeme cukr s vejcem.
Přidáme olej.
Nachystáme si cukr s moukou a prdopečem.
Smícháme dohromady a těstíčko je hotové:-)
Vylijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech.
Připravíme si hrnek kokosu s 1/2 hrnkem cukru a promícháme.
Hustě vysypeme na hotové těsto a šup do trouby na 30 minut při 170C.
Poslední bod přípravy je nachystání šlehačky.
Dílo je hotovo a jak krásně voní:-)))
Vezmeme šlehačku a rovnoměrně řez zalijeme (hned po vytáhnutí z trouby).
Teď už jen popřeji dobrou chuť a TETO Mašláňovic dojděte na kafííí !!!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé