Filé na česneku
Potřebné ingredience
800g rybího filé, 6 stroužků česneku, 2 lžíce oleje, 2 lžíce másla, 2 lžíce hladké mouky, mletý kmín, sůl.
Postup přípravy
Filé na česneku
Filé nakrájíme na plátky, osolíme, okmínujeme, potřeme utřeným česnekem a poprášíme moukou. Prudce osmahneme po obou stranách v rozpáleném oleji, podlijeme trochou vody a pod pokličkou dusíme doměkka. Nakonec zjemníme máslem. Podáváme s vařenými brambory a salátem.
Filé nakrájíme na plátky, osolíme, okmínujeme, potřeme utřeným česnekem a poprášíme moukou. Prudce osmahneme po obou stranách v rozpáleném oleji, podlijeme trochou vody a pod pokličkou dusíme doměkka. Nakonec zjemníme máslem. Podáváme s vařenými brambory a salátem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé