Ďobačky s hráškem a těstovinami
![Ďobačky s hráškem a těstovinami](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/10/070529/13/j5586.jpg)
Potřebné ingredience
Ďobačky; kapka oliv. oleje; hrášek; lžíce kečupu a uvařené těstoviny
Postup přípravy
Na olej dám ďobačky ( je to již upravené a okořeněné sojové maso - polotovar ) a rychle osmahnu, přidám mražený hrášek a orestuji, přidám kečup a trochu podleju. Podusím a podávám s těstovinami anebo s rýží, to zkusím příště a přidám foto.
Je to rychlé a dobré!!!
Je to rychlé a dobré!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
![Avatar](https://img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/110224/22/b45766-1298582762.jpg)
Travex
(upraveno)
29. 5. 2007, 20:52
Kam ty na to chodíš,hned jak seženu ďobačky,vyzkouším.
![(PL)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/34.gif)
![(PL)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/34.gif)
![(PL)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/34.gif)
![(PL)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/34.gif)
![(PL)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/34.gif)
![Avatar](https://img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/090102/11/b37048-1230891027.jpg)
Lefíček
(upraveno)
29. 5. 2007, 13:34
http://kalma.cz/ Sviadnovské ďobačky Pikantní chuťovka vhodná ke studené i teplé spotřebě. Základem je sojové maso, což je extrudovaná bílkovina s vyšším obsahem vitamínů skupiny B, vlákniny a minerálních látek, zejména vápníku a železa. Sojové maso je významným zdrojem fosfolipidů.