Zobrazit přihlášovací formulář

Bezmasá jídla

Přidat recept

Ďobačky s hráškem a těstovinami

0.0
Ďobačky s hráškem a těstovinami

Potřebné ingredience

Ďobačky; kapka oliv. oleje; hrášek; lžíce kečupu a uvařené těstoviny

Postup přípravy

Na olej dám ďobačky ( je to již upravené a okořeněné sojové maso - polotovar ) a rychle osmahnu, přidám mražený hrášek a orestuji, přidám kečup a trochu podleju. Podusím a podávám s těstovinami anebo s rýží, to zkusím příště a přidám foto.
Je to rychlé a dobré!!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Travex 29. 5. 2007, 20:52
Kam ty na to chodíš,hned jak seženu ďobačky,vyzkouším. (PL) (PL) (PL) (PL) (PL)
Lefíček 29. 5. 2007, 13:34
http://kalma.cz/ Sviadnovské ďobačky Pikantní chuťovka vhodná ke studené i teplé spotřebě. Základem je sojové maso, což je extrudovaná bílkovina s vyšším obsahem vitamínů skupiny B, vlákniny a minerálních látek, zejména vápníku a železa. Sojové maso je významným zdrojem fosfolipidů.

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie